Kalatoitude retseptid

Kala-carpaccio 

Toidutare, 11. august 2011, 09:47
Pidulik eelroog lõhest kaaviari-hapukoorelisandiga.

Koostisosad
300 g Lõhefilee
Sool (jäme)
Valge pipar
1 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
1 spl Oliiviõli
3 spl Hapukoor (30%-line)
50 g Punane kalamari

Valmistamine
Loputa lõhe külma vee all, kuivata. Lõika õhukesteks ribadeks ja pane taldrikule. Riputa peale soola ja pipart. Piserda üle sirdunimahla ja õliga. Soovi korral lase tunnike külmkapis maitsestuda. Serveerimiseks sega kokku hapukoor ja kaaviar. Iga lõheportsjoni keskele pane lusikatäis hapukoore-kaaviari segu. Serveeri koos värske salatiga ja röstsaiaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee