Lõunasöögi retseptid

Sparglivinegrett 

Toidutare, 21. märts 2005, 13:12
Keedetud sparglid vinegretikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 kg rohelist sparglit
soola
1/2 tl suhkrut
1 tl võid
1/2 tl mett
2 sl sherriäädikat
värskelt jahvatatud musta pipart
1/2 tl Dijoni sinepit
4 sl sarapuupähkliõli
5 basiilikulehte
50 g suitsutatud loomaliha

Valmistamine
Pese ja koori sparglid, lõika neljaks. Keeda koos suhkru ja võiga soolases vees kaanega kaetult u 10 minutit. Kurna ja jaota sparglid taldrikutele. Kastme jaoks sega mesi 1 sl kuuma sparglikeeduveega. Lisa äädikas, sool, pipar ja sinep, sega hoolikalt. Lõpuks lisa ka õli ja hakitud basiilikulehed. Vala kaste sparglitele. Lõika suitsuliha peenikesteks ribadeks. Riputa sparglitele vahetult enne serveerimist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee