Kalatoitude retseptid

Täidetud šampinjonid 

Toidutare, 14. märts 2008, 10:36
Tigudega täidetud šampinjonid.

Kogus: ühele

Koostisosad
24 metsashampinjoni
2 küüslauguküünt
80 g pehmet võid
3 sl hakitud peterselli
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
1/2 sidruni mahl
1 karp suuri tigusid (24 tk)
TÄIDIS:
1 porgand
1 kevadsibul
1 küüslauguküüs
praadimiseks võid

Valmistamine
Pese ja puhasta šampinjonid. Lõika jalad ära ja pane täidise jaoks kõrvale. Koori ja pressi küüslaugud. Sega või küüslaugu, peterselli, soola, pipra ja sidrunimahlaga. Keeda tigusid tasasel tulel u 5 minutit, kuivata. Täidise jaoks puhasta ning pese köögivili ja haki peeneks seenejalad. Prae pidevalt segades pannil võis, kuni segu on kuiv. Aseta šampinjonid kübaraga allapoole teopannile. Pane iga šampinjonikübara sisse veidi täidist ja üks tigu. Kata pealt petersellivõiga. Küpseta eelsoojendatud ahjus 200ºC juures u 20 minutit. Serveeri Prantsuse saiaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee