Kalatoitude retseptid

Suitsulõhega täidetud avokaadod 

Toidutare, 17. veebruar 2005, 18:30
Suitsulõhe ja avokaadopallidega täidetud avokaadod.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 avokaadot
3 sl sidrunimahla
2 sl Kreeka pähkli õli
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
1 sl hakitud tilli.
200 g suitsulõhet.

Valmistamine
Poolita avokaadod, eemalda kivi ja võta viljalihast jäätiselusikaga pallid (jäta koored alles). Piserda viljaliha sidrunimahlaga üle. Sega õlist, soolast, piprast ja tillist kokku salatikaste. Lõika lõhe õhukesteks ribadeks ja kalla koos avokaadopallidega kastme hulka. Saadud seguga täida avokaadokoored. Enne serveerimist lase roal veidi seista.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee