Hommikusöögi retseptid

Badeni teokaste 

Toidutare, 14. märts 2008, 10:11
Eksootiline valge veinikaste konserveeritud viinamäetigudega.

Koori ja haki peeneks šalottsibulad ja küüslauguküüs. Puhasta, pese ja tükelda porru (kasuta ainult porru valget osa) ning varsseller. Lõika sink ribadeks. Sulata pannil või ja hauta selles ettevalmistatud toiduaineid (mitte pruunistada!). Riputa peale jahu ja kuumuta. Lisa puljong, vein ja creme fraiche ning lase nõrgal tulel u 20 minutit keeda. Lõika viinamäeteod neljaks ja kuumuta kastmes. Maitsesta soola ja pipraga, kaunista pestud ja hakitud sellerilehtedega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee