Seene-koorekaste
Kogus: ühele
Koostisosad
3 shalottsibulat
kuivatatud seeni
125 ml kuiva veini
250 ml vahukoort
250 g küpseid tomateid
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
tüümiani
1 kuhjaga tl võid
1 kuhjaga tl nisujahu
Valmistamine
1. Koori ja haki hästi peeneks šalottsibulad, pane koos seentega valge veini sisse ja keeda niikaua, kuni järele on jäänud 2 sl vedelikku.
2. Kalla juurde vahukoor. Vala tomatid üle keeva veega, "ehmata" külma veega, koori ja eemalda seemned ning haki viljaliha.
3. Lisa kastmesse tomatid ja maitsesta soola, pipra ning tüümianiga. Sega või jahuga tainapalliks ja pane keevasse kastmesse. Lahusta pidevalt segades, kuni kaste muutub paksuks.
Kommentaarid (0)