Hommikusöögi retseptid

Seene- porgandikaste 

Toidutare, 17. veebruar 2005, 17:34
Huvitav kaste looma- ja ulukilihatoitude juurde.

Koori ja haki sibul. Kaabi, pese ja lõika tükkideks porgandid. Kuumuta pannil sulavõi, hauta selles sibulat, lisa porgandid ja pruunista. Riputa peale jahu ja kuumuta helepruuniks. Lahusta jahu pidevalt segades punase veini, puljongikontsentraadi ja 150 ml veega, lase keema tõusta. Puhasta ja pese seened, lisa kastmesse koos purustatud kadakamarjadega ning kuumuta tasasel tulel u 15 minutit kaane all, seejärel veel 10 minutit ilma kaaneta. Sega kastmesse creme fraiche ja petersell. Maitsesta soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee