Gluteenivabad retseptid

Kohupiima-riisitäidis pirukatele või kapsarullidele 

Marit, 13. veebruar 2005, 11:57

Koostisosad
200 g kohupiima
1/2 kl keedetud riisi
2 muna
soola
valget pipart

Valmistamine
Kõik ained segatakse, soovi korral võib lisada maitseürte. Samuti sobib kasutada täidiseks ka seeni või seeni koos riisiga. Eelnevalt keedetud kapsalehed vasardatakse kergelt ja täidetuna ümbrikukujuliselt kokkupandult praetakse ahjus või pliidil pannil helepruuniks ning kuumutatakse hapukoore või hapukoore-tomatikastmega.
 
Hea teada !
Lauale antakse keedetud kartulite ja salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee