Toidukordade retseptid

Singirullid mädarõika-kooretäidisega 

Sirje Rekkor, 13. veebruar 2005, 11:37
Salati ja paprikaribadega kaunilt serveeritud singirullid, mille täidiseks on mädarõika, soola ja pipraga maitsestatud vahukoor. Lisandiks pirn, tomat.

Kogus: neljale

Koostisosad
SINGIRULLID:
12 õhukest singiviilu
1 dl 35% rõõska koort
1 sl riivitud marineeritud mädarõigast
soola
värskelt jahvatatud valget pipart
LISANDIKS JA GARNEERINGUKS:
1 punane paprikakaun
1 roheline paprikakaun
lehtsalatit
Lollo rossot
2 tomatit
2 pirni
maitserohelist
2 sl soolapähkleid

Valmistamine
Koor vahustada ning maitsestada mädarõika, soola ja pipraga. Täidis panna kondiitripritsi ning pritsida rullideks või lehtriteks keeratud singiviiludesse. Taldrikule panna pestud ja nõrutatud salatilehed. Paprikal lõigata ära varrepoolne ots, eemaldada seemnekoda ja valged membraanid ning lõigata piki kauna peenikesteks ribadeks. Vaheldumisi punastest ja rohelistest paprikaribadest laduda salatilehtedele rest, sellele asetada singirullid. Igas portsjonis on kolm rulli. Tomatist ja pirnist lõigata sektorid või muud kujundid ning asetada singirullide juurde. Peale riputada tükeldatud soolapähkleid ning panna maitserohelist.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee