Lambaliha retseptid

Lambalihavorm 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 19:36
Kaanega ahjuvormis valmistatud pajaroog lambalihast, porgandist, kapsast. Valmistamisaeg ahjus umbes 2 tundi+ettevalmistusaeg.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
ahjus umbes 2 tundi+ettevalmistusaeg.

Koostisosad
0,5 kg mitterasvast lambaliha
100 g sea ribiliha
soola
pipart
1 petersellijuur
1 suur porgand
1 küüslauguküüs
0,5 kg valget peakapsast
natuke rasva
teelusikaotsatäis suhkrut
1,5 tl jahu
1 dl heledat õlut

Valmistamine
ValmistusviisPorgand ja petersellijuur tükeldada õhukesteks viiludeks, kapsas ribadeks. Ribi tükeldada kuubikuteks ja pruunistada paksupõhjalises keedunõus, lisada, kapsas ja kuumutada koos, kuni kapsas on närtsinud. Teises nõus pruunistada suuremateks kuubikuteks tükeldatud lambaliha, maitsestada, puistata peale jahu ja kuumutada läbi. Valada peale õlu, kuumutada veel mõni minut. Kaanega ahjuvormi panna kihiti lambaliha, porgandi- ja peterselliviilud ja kapsas. Kapsale riputada suhkrut. Lisada poolitatud küüslauguküüs. Küpsetada kaane all 175 kraadi juures umbes 2 tundi.  Must leib.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee