Küpsetised

Juustune pannkoogitäidis 

Sirje Rekkor, 12. veebruar 2005, 19:35
Juustutäidis on soolaste ülepannikookide jaoks. Juustutäidis on tegelikult rohkem nagu kaste, millega koogid paksult üle määritakse ja seejärel rulli keeratakse ning ahjus üle küpsetatakse.

Koostisosad
JUUSTUTÄIDIS:
3 dl piima
1 dl jahu
100 g riivjuustu
3 muna
6 sl võid
1 dl rõõska koort
soola
värskelt jahvatatud valget pipart
5 sl hakitud peterselli

Valmistamine

JUUSTUTÄIDIS: Või sulatada pannil, lisada jahu ja kuumutada segades, kuni jahu on muutunud teraliseks. Lisada veidi piima, segada ühtlaselt, lisada ülejäänud piim. Keeta tasasel tulel kastet pidevalt segades u 15 minutit. Lisada lahtisegatud munakollased ja riivitud juust ning kuumutada segades, kuni juust on sulanud ja muna hüübinud (2-3 minutit). Lisada hakitud petersell ja täidis maitsestada. Pannkookidele määrida u poole sentimeetri paksune täidisekiht, koogid keerata rulli ja panna äärega ahjupannile. Peale valada kuumutatud koor ja küpsetada praeahjus 220 kraadi juures 5-10 minutit.
 
Hea teada !
Juustutäidisega pannkoogid serveerida kohe pärast valmistamist.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee