Seene-hakklihapitsa
Kogus: ühele
Koostisosad
PŌHI:
150-200 g margariini
2 muna
3/4 pakki hapukoort
1 tl äädikat
soola
½ tl soodat
jahu
KATE:
4 sibulat
0,5 kg hakkliha
0,75 liitrit seeni
paprikarattaid
ketup
maitseaineid
300 g riivjuustu
Valmistamine
PÕHI: margariin sulatada, segada kõik ained, lisada jahu niipalju, et oleks paksem kui pannkoogitaigen. Valada taigen pannile. Põhjale panna praetud sibularattad, läbikuumutatud hakkliha ja hakitud seente segu maitseainetega. Peale paprikarattaid ja ketshup või tomativiilud. Küpsetada 180 kraadi juures, kui peaaegu valmis, raputada peale riivjuustu ja küpsetada kuni juust on sulanud.
Kommentaarid (0)