Küpsetised

Seene-hakklihapitsa 

Ruth, 4. jaanuar 2005, 09:47
Maitsev pitsa

Kogus: ühele

Koostisosad
PŌHI:
150-200 g margariini
2 muna
3/4 pakki hapukoort
1 tl äädikat
soola
½ tl soodat
jahu
KATE:
4 sibulat
0,5 kg hakkliha
0,75 liitrit seeni
paprikarattaid
ketšup
maitseaineid
300 g riivjuustu

Valmistamine
PÕHI: margariin sulatada, segada kõik ained, lisada jahu niipalju, et oleks paksem kui pannkoogitaigen. Valada taigen pannile. Põhjale panna praetud sibularattad, läbikuumutatud hakkliha ja hakitud seente segu maitseainetega. Peale paprikarattaid ja ketshup või tomativiilud. Küpsetada 180 kraadi juures, kui peaaegu valmis, raputada peale riivjuustu ja küpsetada kuni juust on sulanud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee