Hommikusöögi retseptid

Ülepannikoogid 

Toidutare, 14. märts 2008, 08:46
Ülepannikoogid sobivad täidisega pannkookideks: praadida kook ainult ühelt poolt, asetada küpsetatud poole peale täidis ja küpsetada ahjus või praadida pannil üle.

Kogus: ühele

Koostisosad
5 dl piima
2 muna
4-5 dl jahu
suhkrut
soola
rasvainet praadimiseks

Valmistamine
Munad segada koos suhkru ja soolaga lahti, lisada vaheldumisi jahu ja piim. Segada ühtlane tainas. Tainal lasta 1/2-1 tund seista, et jahu paisuks. Praadida kuumal pannil kuuma rasvaine sees õhukesed ülepannikoogid mõlemalt poolt helepruuniks. Kohevamate pannkookide saamiseks tuleb munavalge eraldi vahustada. Täidetud pannkooke võib valmistada lihaga, kohupiimaga, singiga, suitsukalaga, seentega, juustuga vms.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee