Lõunasöögi retseptid

Sealiha tomatikastmes 

Ruth, 12. veebruar 2005, 15:59
Köögivilja ja ingveriga sealiha

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g searibitükke
2 paprikakauna
2 sibulat
õli
4 dl tomatimahla
2 tl värsket ingverit
300g külmutatud köögiviljasegu
1 sl maisitärklist
2 tl Santa Maria pihvimaitseainet
2 sl mett
3-4 sl punaveiniäädikat

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja ja prae searibi selles kergelt läbi. Tõsta ribid kõrvale, hauta samas sibula- ja paprikaviilud, köögivili ning ingver. Vala juurde tomatimahl, maitsesta pihvimaitseainega ja lisa lihatükid. Hauta kaane all 10 minutit. Lisa külma veega segatud maisitärklis, mesi ja veiniäädikas, vajadusel maitsesta ja hauta roog pehmeks.