Lõunasöögi retseptid

Sealiha tomatikastmes 

Ruth, 12. veebruar 2005, 15:59
Köögivilja ja ingveriga sealiha

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g searibitükke
2 paprikakauna
2 sibulat
õli
4 dl tomatimahla
2 tl värsket ingverit
300g külmutatud köögiviljasegu
1 sl maisitärklist
2 tl Santa Maria pihvimaitseainet
2 sl mett
3-4 sl punaveiniäädikat

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja ja prae searibi selles kergelt läbi. Tõsta ribid kõrvale, hauta samas sibula- ja paprikaviilud, köögivili ning ingver. Vala juurde tomatimahl, maitsesta pihvimaitseainega ja lisa lihatükid. Hauta kaane all 10 minutit. Lisa külma veega segatud maisitärklis, mesi ja veiniäädikas, vajadusel maitsesta ja hauta roog pehmeks.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee