Lihatoidu retseptid

Kapsa-tomatihautis toorvorstidega 

Pille Enden, 1. aprill 2011, 05:41
Kapsa-tomatihautis toorvorstidegaFoto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv roog on sobiv argiõhtuks. Toorvorstid annavad toidule mõnusalt tugeva maitsenüansi. Võid serveerida nii kartuli kui ka riisiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg 20 minutit + 20–25 minutit hautamiseks

Koostisosad
450 g toorvorstid
450 g veisehakkliha
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 purk (400g) Purustatud tomatid
1 tk (1-1,5kg) Valge peakapsas
2 sl Veiniäädikas
1 tl Tšillipulber
1 tl Paprika (jahvatatud)
Sool

Valmistamine
Pruunista pannil hakkliha ja tükeldatud vorstid. Vala ära liigne rasv. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning kuumuta läbi. Lisa purustatud tomatid, tükeldatud kapsas ja veiniäädikas. Hauta kaane all 20–25 minutit. Maitsesta tšilli- ja paprikapulbri ning soolaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee