Itaalia köök

Spaghetti carbonara 

Toidutare, 10. august 2012, 11:09
Spagetti carbonara Jaan Heinmaa
Klassikaline itaalia roog, mis on mõnusalt koorene ja peekonimaitseline.

Kogus: neljale

Koostisosad
200 g suitsupeekon
500 g Spagetid
4 tk Muna
50 g Parmesan või muu kõva juust
3 dl Rõõsk koor 10% või vahukoor
Purustatud must pipar

Valmistamine
Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ja vala tagasi potti. Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil. Klopi munad, riivitud Parmesan ja koor segamini. Lisa peekoniribad ning vala kaste spagettide peale, sega läbi. Kuumuta õrnalt paar minutit, kuni segu pakseneb. Maitsesta musta pipraga ja serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee