Lõunasöögi retseptid

Hakklihasupp 

Ruth, 12. veebruar 2005, 15:46
Maitsev ja kiiresti valmiv supp

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g hakkliha
1 sibul
1 petersell
1 porgand
1 sl rasva või margariini
2 kartulit
200 g värsket kapsast
viil kaalikat
1 l vett
soola
½ loorberilehte
pipart
1 sl hapukoort
petersellilehti

Valmistamine
Valmistusviis
Hakkliha praadida koos jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud maitseviljadega rasvas või margariinis, lastes toiduained vaid kergelt pruunistuda.
Kartulid, kapsas ja kaalikas lõigatakse kuubikuteks, pannakse keeva vette ja keedetakse nõrgal tulel poolpehmeks, siis lisatakse liha koos maitseviljadega ning keedetakse üheskoos veel 8-10 minutit.
Lauale andmisel lisatakse hapukoor ja puistatakse supile maitseroheline.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee