Hakklihasupp
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
250 g hakkliha
1 sibul
1 petersell
1 porgand
1 sl rasva või margariini
2 kartulit
200 g värsket kapsast
viil kaalikat
1 l vett
soola
½ loorberilehte
pipart
1 sl hapukoort
petersellilehti
Valmistamine
Valmistusviis
Hakkliha praadida koos jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud maitseviljadega rasvas või margariinis, lastes toiduained vaid kergelt pruunistuda.
Kartulid, kapsas ja kaalikas lõigatakse kuubikuteks, pannakse keeva vette ja keedetakse nõrgal tulel poolpehmeks, siis lisatakse liha koos maitseviljadega ning keedetakse üheskoos veel 8-10 minutit.
Lauale andmisel lisatakse hapukoor ja puistatakse supile maitseroheline.
Kommentaarid (0)