Küpsetised

Riisivahvlid 

Triinu, 12. veebruar 2005, 15:43
Riisivahvlid või pannkoogid.

Kogus: ühele

Koostisosad
pool kotikest pruuni riisi
3 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl söögisoodat
0,5 tl soola
3 muna
2 sl suhkrut
1 dl õli
4 dl keefirit

Valmistamine
Keeda riis, lase jahtuda. Sega kõik kuivad komponendid kokku. Mikserda munarebud suhkruga heledaks ja kohevaks, munavalged tihedaks, aga veel pehmete tippudega vahuks. Sega õli munarebude ja keefiriga ning kalla segades vähehaaval jahusegu hulka. Lisa juurde riis, kalla viimasena peale munavalgevaht ja tõsta alt ülespoole lusikaga segamini. Taigen peaks olema voolav, vajaduse korral lisa veidi keefirit. Küpseta vahvliküpsetajas läbiküpseks ja pruuniks. Aparaadi puudumisel prae pannil koogikesed, mis korralikuks läbiküpsemiseks vajavad suhteliselt väikest kuumust.  LisandidPaku juurde mett või keedist, maitsev lisand on ka maitsestatud paks naturaaljogurt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee