Lõunasöögi retseptid

Panniroog 

Triinu, 12. veebruar 2005, 15:31
Riisi-aedviljaroog

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 kotikest pruuni riisi
3 sl oliiviõli
2 keskmist porgandit
10 cm porrusibula heledat osa
1 küüslauguküüs
1 suur roheline paprika
1 keskmine suvikõrvits
1 dl mandlilaaste
4 sl sojakastet
1 tl soola

Valmistamine
Keeda riis valmis, hoia soojas. Lõika köögivili 3-5 cm pikkusteks peenikesteks ribadeks, peenesta küüslauguküüs noaga. Kuumuta õli suurel pannil suurel kuumusel, kalla porgandiribad pannile ja prae energiliselt segades 1 minut. Lisa porru, paprika ja küüslauk, prae jälle minut. Lisa suvikõrvits ja mandlilaastud ja prae segades veel 2 minutit. Tõsta pliidilt, sega juurde riis, sojakaste ja sool. Kaunista kuival pannil röstitud mandlilaastudega. Hea teada !Serveeri kas soojalt või lase külmkapis jahtuda ning paku külma salatina.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee