Salati retseptid

Suitsujuustusalat 

Monika Kelle, 14. märts 2008, 10:30
 
Vahepeal unustusse vajunud suitsujuust passib tänapäevastesse salatitesse.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Pariisi kartulid
1 pott Jääsalat
250 g suitsujuust
1 tk Punane paprika
KASTE
3 sl Õli
1 tl Sidrunimahl
1 tl ürdimaitseaine
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
0.25 tl Suhkur

Valmistamine
Keeda kartulid ja jahuta. Rebi salat kaussi, lisa (poolitatud) kartulid ning suitsujuustukuubikud. Pista poolitatud ja puhastatud paprika ahju grillelemendi alla. 15–20 minuti pärast on koor tumedaks tõmbunud. Siis tõsta paprika kaussi ning kata toidukilega – pärast seismist on kergem nahka eemaldada. Lõika paprika ribadeks. Lisa salatisse. Sega kastmeained kokku ja vala salatile. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee