Hommikusöögi retseptid

Fetajuustumuffinid 

aire, 5. jaanuar 2005, 11:00
Soolased muffinid

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl nisujahu
1 dl grahamjahu
0,5 tl soola
2 tl küpsetuspulbrit
100 g võid
1 sl vedelat mett või siirupit
2 muna
1,5 dl hapukoort
1 tl punet
200 g fetajuustu
1 punane paprika

Valmistamine
Sega jahud, sool, küpsetuspulber. Sulata või ja mesi, lase natuke jahtuda, lisa lahtiklopitud munad, hapukoor ja pune. Lisa kuivainetele. Lõpuks lisa kuubikuteks lõigatud fetajuust ja paprika. Sega nii vähe kui võimalik. Tõsta taigen vormidesse ja küpseta 200 kraadi C juures 20 minutit. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee