Kalatoitude retseptid

Kala Firenze moodi 

Mari, 16. jaanuar 2005, 13:23
Kalaroog kaalukatele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 lestafileed
2 sl valget veini või sidrunimahla
1 väike pakk külmutatud spinatit
60 g riivjuustu
maitseaineid

Valmistamine
Fileed keerata kolmeks kokku, panna määritud küpsetusnõusse, piserdada veini või sidrunimahlaga, l isada maitseained. Katta võiga määritud pärgamentpaberiga ja küpsetada parajas kuumuses umbes 10 minutit. Samal ajal keeta spinat, kurnata, lisada osa riivitud juustust. Spinat panna kuumakindlasse nõusse, asetada kala sinna peale, riputada peale ülejäänud juust, pruunistada grillis.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee