Kalapuding
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
800-900 g turska
2 muna
maitseaineid
60-70 g margariini või võid
20 g jahu
2 sl piima või koort
Valmistamine
Kala puhastada luudest, lasta 2 korda läbi hakklihamasina, nii, et tuleks välja ühtlane mass. Margariin sulatada, lisada see kalale koos teiste ainetega, munad vahustada ja lisada ühekaupa. Segu panna hästi määritud nõusse, katta margariiniga määritud paberi ja riidega. Seejärel võib kas aurutada 45 minutit või panna koos nõuga külma veega täidetud potti ning küpsetada keskmise kuumusega ahjus 30 minutit. Et puding saaks kohevam, eraldada munakollased valgetest, panna kõigepealt munakollased ja seejärel kõvaks vahuks löödud munavalge.
Kommentaarid (0)