Kalatoitude retseptid

Kalapuding 

Mari, 16. jaanuar 2005, 13:22
Kalaroog kaalukatele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
800-900 g turska
2 muna
maitseaineid
60-70 g margariini või võid
20 g jahu
2 sl piima või koort

Valmistamine
Kala puhastada luudest, lasta 2 korda läbi hakklihamasina, nii, et tuleks välja ühtlane mass. Margariin sulatada, lisada see kalale koos teiste ainetega, munad vahustada ja lisada ühekaupa. Segu panna hästi määritud nõusse, katta margariiniga määritud paberi ja riidega. Seejärel võib kas aurutada 45 minutit või panna koos nõuga külma veega täidetud potti ning küpsetada keskmise kuumusega ahjus 30 minutit. Et puding saaks kohevam, eraldada munakollased valgetest, panna kõigepealt munakollased ja seejärel kõvaks vahuks löödud munavalge.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee