Kalatoitude retseptid

Kala muna- ja koorekastmes 

Mari, 16. jaanuar 2005, 13:21
Kalaroog kaalukatele

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
500 g toorest kala
300 ml piima
1 tl peeneks hakitud peterselli
maitseaineid
1 muna
röstitud saia või leiba
sidrunit

Valmistamine
Kala lõigata tükkideks ja panna keedunõu põhja. Muna vahustada ja valada kuuma piima sisse. Lisada maitseained ja petersell ning valada kalale. Küpsetusnõu panna teise külma veega täidetud anumasse ja küpsetada 45 minutit mõõdukas kuumuses. Kaunistada sidruniga ja röstitud saia või leiva kolmnurkadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee