Kalatoitude retseptid

Hõrk lestafilee 

Mari, 16. jaanuar 2005, 13:19
Kalaroog kaalukatele

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 lestafileed
maitseaineid
salatikastet
salatilehti
150 g viinamarju
tomatit
kurki

Valmistamine
Fileed puhastada nahast ja murda kokku. Aurutada kahe taldriku vahel ja siis jahutada. Kui on jahtunud, valada peale salati kaste ja lasta seista. Seejärel panna salatilehtedele, filee kitsamad otsad sissepoole. Iga fileetüki peale panna pooleks lõigatud viinamarjad, lõikepoolega allapoole ja kaunistada tomati ja kurgiga.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee