Kalatoitude retseptid

Vürtsitatud heeringaroog 

Mari, 14. märts 2008, 06:49
Kalaroog kaalukatele

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 keskmist heeringat
½ tl teravamaitselist Worcestershire´i kastet
1/2 tl sinepit
½ tl marinaadi
15 g margariini
15 g riivitud sibulat 1 tl äädikat
1 tl suhkrut
näputäis soola

Valmistamine
Heeringad puhastada ja võtta välja selgroog. Margariin vahustada, lisada sinep, sibul, suhkur, äädikas, teravamaitseline kaste ja sool. Määrida see heeringatele ja rullida need kokku. Seejärel panna kalad küpsetuspaberisse ja siis küpsetusnõusse. Küpsetada ahjus keskmises kuumuses 25 minutit.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee