Kalatoitude retseptid

Kalavorm 

Mari, 16. jaanuar 2005, 13:11
Kalaroog kaalukatele.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tl ˛elatiinipulbrit
250 g keedetud kalatükke
2 muna
2 tl sidrunimahla
maitseaineid
300 ml vett
2 tl šerrit
ribastatud salatilehti

Valmistamine
Munakollased eraldada valgetest, vahustada kollased koos sidrunimahlaga ja maitseainetega kuuma veega poti kohal, kuni hakkab kergelt tarretuma. Jätkata vahustamist, kuni on veidi jahtunud. Lisada zhelatiin, mis on lahustatud hästi kuumas vees, sherri ja kala. Kui see kõik on jahtunud ja hakkab tarretuma, lisada kõvaks vahuks klopitud munavalged. Panna kaussidesse ja serveerida salatileheribadega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee