Kiudainerikkad toidud

Vaarikasüdamed 

Toidutare, 16. jaanuar 2005, 10:12
Vaarikasüdamed 
Täidetud rullbiskviit.

Koostisosad
RULLBISKVIIT:
3 muna
1½ dl suhkrut
½ dl jahu
½ dl kartulijahu
1 tk küpsetuspulbrit
TÄIDIS:
3/4 vaarikakeedist
3 dl 35%-list rōōska koort
KAUNISTUS:
tume šokolaad

Valmistamine
Vahusta munavalged suhkruga, tugevaks vahuks, seejärel lisa segatud kuivained ja munakollased. Sega ühtlaseks massiks, vala 30 x 40 cm suurusele küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 250º C juures ahju keskosas u 5 minutit. Puista võileivapaber suhkruga üle ja keera küpsetis suhkru peale. Eemalda küpsetuspaber ja lase jahtuda rätiku all. Määri jahtunud küpsetisele vaarikakeedist ja lõika küpsetis kaheks. Siis lõika u 4 cm paksused ribad.
Võta südamekujulised piparkoogivormid ja vooderda piparkoogivorm nii et keedise pooled jäävad vormisissepoole. Vahusta koor ja täida vormid. Eemalda ettevaatlikult piparkoogivormid.
Kaunistus: Sulata shokolaad mikrolaineahus või kuumaveevannis. Joonista sulatatud shokolaadiga võileivapaberile südamed ja tõsta jahedasse. Kaunista valmis shokolaadisüdametega.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee