Kalatoitude retseptid

Grillitud lest 

Mari, 16. jaanuar 2005, 10:07
Grillitud merikeel või lest viinamarjadega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 keskmise suurusega lesta või merikeelt
maitseaineid
sidrunilõike
250 g viinamarju
veidi võid
sidrunimahla

Valmistamine
Viinamarjad poolitada, võtta välja seemned ning asetada grillimispannile. Nii grillrest kui ka hästimaitsestatud kala määrida kuuma võiga, lisada sidrunimahla. Küpsetata korralikult ühelt poolt, keerata ümber ja küpsetada teiselt poolt. Kaunistada viinamarjade ja sidrunilõikudega.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee