Linnuliha retseptid

Pekingipärane kanawok 

Kiki, 16. jaanuar 2005, 10:05
Kanawok munanuudlitega. Wokkimine on loominguline tegevus. mis lubab retsepti oma maitse järgi muuta.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 karp Talleggi Pekingi kanawokki
pool pakki munanuudleid
1 suvikōrvitsat
1 porgand
70 g suhkruherne vōi türgi oa kaunu
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 sidrunikoor ja mahl
1 purustatud küüslauguküüs
sojakastet
natuke värsket ingverijuurt
maapähkleid
suhkrut
soola
heledat sojakastet

Valmistamine
Paisuta munanuudlid ja praadi võis kuldpruuniks. Koori jupike ingverijuurt ja tükelda see peenikesteks ribadeks. Riivi sidrunikoor ja pigista mahl välja. Tükelda köögiviljad. Prae kanatükid wokpannil kiirelt läbi. Lisa tükeldatud köögiviljad, küpsetage veel mõni minut. Lisa sidrunikoor ja -mahl, purustatud küüslauk, ingveriribad ja pähklid. Kuumuta kõik koos läbi ja maitsestage sojaga, suhkruga ja vajadusel soolaga. Serveeri koos munanuudlitega-   

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee