Kalatoitude retseptid

Austrid vähivõis 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 10:11
Austrid vähikastmes lehttainakorvikestes.

Kogus: ühele

Koostisosad
36 austrit
2 shalottsibulat
40 g võid
100 ml kuiva valget veini
100 ml kuiva vermutit
100 ml vahukoort
20 g vähivõid või -pastat
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
12 väikest ümmargust lehttainakorvikest

Valmistamine
Ava austrid ja püüa kinni vedelik. Lase vedelik potis keema tõusta ja blansheeri selles austriliha, kurna. Koori ja lõika rõngasteks shalottsibulad. Hauta sibulad pannil võis klaasjaks, kalla peale austrikeeduvedelik, vein, vermut ja vahukoor ning keeda kaste kokku. Maitsesta vähipasta, soola ja pipraga. Täida lehttainakorvikesed austriliha ja kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee