Kalatoitude retseptid

Šerrirollmopsid 

Toidutare, 12. märts 2008, 09:27
Heeringarullid šerrimarinaadis. Umbes 1 päev tuleb hoida külmkapis enne tarvitamist.

Kogus: ühele

Koostisosad
16 soolaheeringafileed
2 punast sibulat
2 porgandit
10 ml veiniäädikat
200 ml sherrit
50 g suhkrut
20 g sinepiseemneid
20 g valge pipra teri
20 g pimenditeri (vürtsi)
2 loorberilehte
4 nelki

Valmistamine
Loputa heeringafileed külma vee all ja tupsuta kuivaks. Rulli fileed kokku ja kinnita puutikuga. Koori ja viiluta sibulad. Kaabi, pese ja viiluta porgandid. Lao heeringarullid, sibul ja porgandid kihiti klaaspurki. Aja keema äädikas, šerri ja 3 sl vett, maitsesta suhkru ja maitseainetega. Kalla kuum marinaad heeringatele. Hoia kala külmkapis u 1 päev. Serveeri täisteraleiva ja võiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee