Kalatoitude retseptid

Soolaheeringas kastmes 

Toidutare, 15. jaanuar 2005, 20:21
Soolaheeringas karri-koorekastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
3 haput õuna
soola
100 ml vahukoort
2 sl creme fraiche´i
30 g karrit
värskelt jahvatatud musta pipart
13 soolaheeringafileed

Valmistamine
Koori õunad ja lõika välja südamed. Viiluta ja posheeri (hauta,keeda) veidi aega kergelt soolases vees. Võta õunad välja ja tupsuta kuivaks. Vahusta vahukoor, sega juurde creme fraiche ja maitsesta karri, soola ning pipraga. Jaota õunaviilud madalale taldrikule. Keera heeringafileed rulli, aseta õunaviiludele ja kalla peale karri-koorekaste. Paku juurde röstsaia. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee