Kalatoitude retseptid

Lestafilee krevettidega 

Toidutare, 15. jaanuar 2005, 20:19
Lestafilee krevettidegaFoto: Kaisa Õunpuu
Praetud lestafileed krevetikastmega.

Kogus: ühele

Koostisosad
16 lestafileed (a 60 g)
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
3 sl nisujahu
u 125 ml toiduõli
4 viilu röstisaia
peterselli
150 g võid
200 g krevette

Valmistamine
Loputa lestafileed külma vee all ja tupsuta kuivaks. Hõõru sisse soola ja pipraga. Paneeri fileed jahus ja prae teflonpannil õlis 10-15 minutit. Võta pannilt ja jäta sooja kohta seisma. Lõika sai kuubikuteks. Pese, kuivata ja haki petersell. Sulata pannil või ja pruunista selles saiakuubikud. Sega hulka petersell ja krevetid. Maitsesta soola ja pipraga ning aseta kalfileedele. Serveeri endiiviasalatiga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee