Kalatoitude retseptid

Hautatud kalarulaadid 

Toidutare, 12. märts 2008, 10:06
Köögiviljaga täidetud kalarullid veinikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
8 hingifileed (a 100 g)
sidrunimahla
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
1 punane paprika
1 roheline paprika
100 g porrut
4 shalottsibulat
kimp tilli
50 g võid
100 ml valget veini (Riesling)
100 ml kuiva vermutit
1 loorberileht

Valmistamine
Loputa kalafileed külma vee all ja tupsuta kuivaks. Piserda üle sidrunimahlaga ja maitsesta soola ning pipraga. Pese ja poolita paprikad. Pese ja puhasta porru. Koori šalottsibulad. Lõika köögivili väikesteks kuubikuteks. Pese, kuivata ja haki till, sega köögiviljaga ja jaota fileedele. Rulli fileed kokku, kinnita puutikuga ja tõsta potti. Lisa või, vein, vermut ja loorber ning hauta nõrgal tulel u 15-20 minutit. Serveeri koorega keedetud kartulite ja redisesalatiga.