Kalatoitude retseptid

Praetud lest veinikastmes 

Toidutare, 15. jaanuar 2005, 20:08
Praetud lest shampinojnide ja pärlsibulatega punase veini kastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 puhastatud lesta
sidrunimahla
Worcesteri kastet
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
4 sl nisujahu
250 ml toiduõli
200 g väikseid shampinjone
100 g võid
200 g pärlsibulaid
200 ml kuiva punast veini

Valmistamine
Loputa lestad külma vee all ja tupsuta kuivaks. Piserda üle sidrunimahla ja Worcesteri kastmega ning maitsesta soola ja pipraga. Riputa kaladele jahu. Kuumuta pannil õli ja prae lesti mõlemalt poolt u 15 minutit. Võta pannilt ja aseta sooja. Kalla ära õli. Puhasta ja pese shampinjonid. Sulata pannil või, pruunista selles shampinjone ja pärlsibulaid. Kalla peale punane vein ja keeda kaste kokku. Maitsesta kaste soola ja pipraga. Serveeri lesta koos praetud kartulitega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee