Kalatoitude retseptid

Hautatud railõigud 

Toidutare, 15. jaanuar 2005, 14:41
Hautatud rai veinikastmes porgandi ja brokkoliga.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 viilu raid (a 200 g)
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
100 ml kuiva valget veini
100 ml kuiva vermutit
200 g porgandeid
200 g külmutatud brokkoliõisikuid
80 g külma võid
4 sl creme fraiche´1

Valmistamine
Loputa raiviilud külma vee all ja maitsesta soola ning pipraga. Pane kala potti, kalla juurde vein, vermut ja 4 sl vett ning hauta u 20 minutit. Kaabi ja pese porgandid, lõika õhukesteks viiludeks. Võta kala potist ja pane sooja. Lisa puljongisse porgandid ja brokkoli. Hauta 15 minutit ja võta välja. Keeda puljong kokku. Klopi tükkidena sisse või ja lisa creme fraiche, maitsesta kaste soola ja pipraga. Serveeri railõike kastme ja hautatud köögiviljadega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee