Kalatoitude retseptid

Makrell roosepipraga 

Toidutare, 15. jaanuar 2005, 14:35
Praetud makrell roseepiprakastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
8 makrellifileed (a 100 g)
sidrunimahla
soola
1 tl purustatud roseepiprateri
6-8 tl toiduõli
1 väike sibul
50 g võid
100 ml kuiva roseeveini
100 ml rõõska koort

Valmistamine
Loputa makrellifileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja tee viltused lõiked naha sisse. Piserda fileesid sidrunimahlaga, maitsesta soola ja roseepipraga. Kuumuta pannil õli ja prae selles makrelle mõlemalt poolt u 5 minutit, kuni need on krõbedad. Võta makrellid pannilt ja pane sooja. Kalla ära õli. Koori ja tükelda sibul. Sulata pannil või ja hauta selles klaasjaks sibulatükid. Kalla juurde roseevein ja rõõsk koor. Keeda kaste kokku, maitsesta soola ja pipraga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee