Kalatoitude retseptid

Hiidlest sinepikastmes 

Toidutare, 6. jaanuar 2005, 14:22
Hautatud hiidlest kahe sinepikastmega.

Kogus: ühele

Koostisosad
8 nahata hiidlestalõiku (a 100 g)
1 shalottsibul
50 g võid
100 ml kuiva valget veini
125 ml kuiva vermutit
100 ml vahukoort
1 tl rohelist sinepit
1 tl punakaspruuni sinepit
soola
värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine
Loputa hiidlestalõigud külma vee all ja tupsuta kuivaks. Koori ja haki shalottsibul. Sulata potis või ja hauta selles shalottsibulat. Pane potti ka kala, kalla peale vein ja vermut ning keeda 10-15 minutit nõrgal tulel. Võta kala välja ja aseta sooja. Vala pool puljongist teise potti. Jaota vahukoor mõlemasse potti ja keeda kastmed kokku. Sega ühte kastmesse rohelist ja teise punakaspruuni sinepit. Maitsesta soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee