Kalatoitude retseptid

Saidafilee kastmes 

Toidutare, 15. jaanuar 2005, 14:17
Hautatud saidafilee veinikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 saidafileed (a 200 g)
sidrunimahla
2 shalottsibulat
2 kimpu murulauku
200 g külma võid
100 ml kuiva valget veini
100 ml kuiva vermutit
soola
värskel jahvatatud musta pipart

Valmistamine
Loputa kalafileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja piserda üle sidrunimahlaga. Koori ja haki shalottsibulad. Pese, kuivata ja haki murulauk. Sulata pannil 50 g võid, hauta selles klaasjaks shalottsibul. Lisa murulauk ja kalafileed. Kalla peale vein ja vermut. Hauta nõrgal tulel 10-15 minutit, võta välja ja pane sooja. Redutseeri (keeda kokku) ülejäänud puljong, klopi tükkidena sisse ülejäänud või, kuni kaste muutub kreemjaks. Maitsesta soola ja pipraga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee