Lõunasöögi retseptid

Seene-juustusupp 

Ruth, 11. märts 2008, 19:06
Seenesupp värsketest või soolaseentest

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g šampinjone või austerservikuid või 250 g soolaseeni
1 sibul
1 sl õli
4 sl jahu
1 l vett
2 seene-või kanaleemekuubikut
250 g sulatatud juustu
purustatud musta pipart
petersellilehti või murulauku

Valmistamine
Hauta tükeldatud sibulat ja värskeid seeni õlis, kuni vesi on seentest peaaegu aurustunud. Soolaseened tükelda ja kalla pannile hautatud sibula juurde. Riputa jahu seentele ja sega läbi. Kalla, teise käega pidevalt segades, peene nirena juurde kuubikutest ja veest valmistatud kuum leem. Lase 15 minutit tasakesi keeda. Lisa juust ja sega, kuni see on täielikult sulanud. Maitsesta pipraga ja riputa peale maitserohelist.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee