Lõunasöögi retseptid
15. jaanuar 2005, 13:30

Castropada

Maitsev pajaroog

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g sealiha
150 g loomaliha
200 g konservvirsikuid
100 g konservananassi
100 g konservmaisi
0,5 tl värsket ingverit
tšillipipart
küüslauku
1 sibul
200 g kõrvitsat
soola
jahvatatud musta pipart
sinepit
2 spl tšilliketšupit
1 spl Santa Maria Spicy World Teriyaki kastet
200 g keedetud pastat
õli
tilli

Valmistamine
Lõika liha peenikesteks triipudeks. Kuumuta potis õli ja prae seal peeneks hakitud ingver, tshilli ja küüslauk. Lisa juurde sibul ja liha ning küpseta pehmeks. Nüüd lisa veel kõrvitsaribad ja kõik maitseained. Enne täielikku valmimist lisa tükeldatud virsikud ja ananass. Vahetult enne serveerimist lisa keedetud pasta, sega läbi ja serveeri. Kaunista tilliga.