Castropada
Kogus: ühele
Koostisosad
150 g sealiha
150 g loomaliha
200 g konservvirsikuid
100 g konservananassi
100 g konservmaisi
0,5 tl värsket ingverit
tillipipart
küüslauku
1 sibul
200 g kõrvitsat
soola
jahvatatud musta pipart
sinepit
2 spl tilliketupit
1 spl Santa Maria Spicy World Teriyaki kastet
200 g keedetud pastat
õli
tilli
Valmistamine
Lõika liha peenikesteks triipudeks. Kuumuta potis õli ja prae seal peeneks hakitud ingver, tshilli ja küüslauk. Lisa juurde sibul ja liha ning küpseta pehmeks. Nüüd lisa veel kõrvitsaribad ja kõik maitseained. Enne täielikku valmimist lisa tükeldatud virsikud ja ananass. Vahetult enne serveerimist lisa keedetud pasta, sega läbi ja serveeri. Kaunista tilliga.
Kommentaarid (0)