Kalatoitude retseptid

Kammeljas valges veinis 

Toidutare, 15. jaanuar 2005, 13:29
Hautatud kammeljas veini-koore-tomati-shampinjonikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 kammeljafileed (a 200 g)
sidrunimahla
3 shalottsibulat
30 g harakputke
150 g külma võid
200 ml valget veini (Riesling)
3 lihatomatit
120 g shampinjone
200 ml vahukoort
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
1 sl creme fraiche´i

Valmistamine
Loputa kammeljafileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja piserda üle sidrunimahlaga. Koori ja haki peeneks shalottsibulad. Loputa, kuivata ja haki harakputk. Kuumuta pannil 50 g võid ja hauta selles klaasjaks sibul, lisa kalafileed. Vala peale vein, 3 sl vett, harakputk ja hauta u 15 minutit. Koori tomatid, eemalda seemned ja lõika ribadeks viljaliha. Puhasta, pese ja viiluta seened. Võta kala pannilt ära. Kalla kastmesse vahukoor ja keeda kaste kokku. Lisa tomatid ja seened ning kuumuta veelkord. Klopi sisse ülejäänud või ja maitsesta soola, pipra ning creme fraiche´iga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. LisandidLintnuudlid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee