Vene köök

Tsaari pasha 

Toidutare, 13. märts 2008, 13:17
 
Pashat valmistatakse spetsiaalses vormis, kui seda pole, kasuta pasha nõrutamiseks kohvifiltrit või marliga vooderdatud sõela.

Kogus: kuuele

Koostisosad
250 g Või
1 kg Kohupiim
5 tk Muna
4 dl Suhkur
4 dl Hapukoor
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 dl Hakitud mandlid
1 dl Rosinad
KAUNISTAMISEKS
Puuviljaviile
Mandleid
komme

Valmistamine
Sulata potis või. Lisa kohupiim, hapukoor ja lahtiklopitud munad. Kuumuta segu keemiseni kogu aeg põhjast segades. Võta pott tulelt, lisa suhkur, vaniljesuhkur, hakitud mandlid ja rosinad. Sega, kuni suhkur on sulanud.
Vala pashavormi või marliga kaetud sõelale ja jäta vähemalt üheks ööks külmkappi nõrguma, veel parem ööpäevaks. Vala vormist välja ja kaunista.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee