Lõunasöögi retseptid

Sealiha piprakastmes 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 09:26
Vürtsikas pajaroog

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg sealiha (kaelaliha)
3 sibulat
2 küüslauguküünt
350 g tomateid
1 punane paprika
1 punane tshillipipar
250 ml oliivõli
soola
300 ml heledat õlut
1 loorberileht
noaotsatäis jahvatatud ristköömneid
noaotsatäis punet
kimp peterselli

Valmistamine
Loputa liha külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika u 3 cm kuubikuteks. Koori ja haki sibulad ning küüslaugud. Kalla tomatid üle keeva veega, "ehmata", koori, puhasta ja lõika kuubikuteks. Pese, poolita ja puhasta paprika ning tshillipipar. Lõika paprika kuubikuteks ja haki peeneks tshilli. Pruunista liha pannil oliivõlis ja maitsesta soolaga. Lisa sibul ja küüslauk ning hauta klaasjaks. Kalla juurde tomatid, paprika, pipar ja õlu. Vürtsita loorberi, ristköömne ja punega ning moori kaane all mõõdukal kuumusel u 1 tund. Puista lihale hakitud peterselli. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee