Saksamaa köök

Karbonaad Müncheni moodi 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 09:25
Vorstiga täidetud seakarbonaad pärlsibula, singi ja shampinjonidega sinepi-koorekastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 seakarbonaadi (a 180 g)
sisselõigatud taskuga
120 g valget vorstimassi
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
4 sl toiduõli
16 pärlsibulat
250 ml pruuni vasikalihapuljongi kontsentraati
150 ml vahukoort
2 sl sinepit
2 sl hakitud peterselli
200 g shampinjone
80 g keedusinki
60 g võid

Valmistamine
Loputa lihatükid külma vee all ja tupsuta kuivaks. Täida taskud vorstimassiga ja torka puutikkudega kinni. Hõõru sisse soola ja pipraga. Prae karbonaaditükke pannil õlis mõlemalt poolt u 20 minutit ja aseta sooja. Koori pärlsibulad ja hauta u 15 minutit kastrulis vasikalihapuljongis. Sega kastmesse vahukoor ja sinep. Maitsesta soola ja pipra ning peterselliga. Pese, puhasta ja lõika neljaks shampinjonid. Lõika sink ribadeks. Prae shampinjone pannil võis u 5 minutit, lisa singiribad ja prae veel u 3 minutit. Vala shampinjonid ja sink karbonaaditükkidele. Serveeri karbonaaditükke shampinjoni-singisegu ning kastmega ülevalatult. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee