Lõunasöögi retseptid

Täidetud sealiharullid 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 09:23
Spinati ja grillvorstiga täidetud sealiharull shampinjoni-veini-koorekastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
8 väikest seashnitslit (a 60g)
1 küüslauguküüs
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
100 g spinatit
1 sibul
100 g võid
värskelt riivitud muskaatpähklit
250 g grillvorste
250 g shampinjone
250 ml valget veini
250 ml vahukoort
2 sl hakitud peterselli

Valmistamine
Loputa shnitslid külma vee all ja tupsuta kuivaks. Koori ja pressi küüslauguküüs. Hõõru liha sisse küüslaugu, soola ja pipraga. Blansheeri pestud spinatit u 1 minut, "ehmata" ja nõruta. Koori ja haki peeneks sibul, hauta pannil 50 g võis. Lisa spinat, hauta veel u 3 minutit. Maitsesta soola, pipra ja muskaadiga. Jaota spinat ühtlaselt shnitslitele. Eemalda grillvorstidelt nahk ja kata spinat saadud massiga. Rulli shnitslid kokku ja kinnita puutikuga, puista peale soola ja pipart. Puhasta, pese ja viiluta shampinjonid. Sulata pannil ülejäänud või ja pruunista rullid kõikidelt külgedelt. Lisa shampinjonid ja kuumuta. Kalla peale valge vein ja vahukoor. Moori rulle mõõdukal kuumusel u 20 minutit. Võta rullid pannilt, eemalda puutikud ja aseta sooja. Keeda kaste kokku ning maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga. Serveeri rulle kastmes.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee