Ulukiliha retseptid

Jäneseselg seentega 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 09:20
Pikitud ja küpsetatud jäneseselg austerservikukastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 jäneseselga
150 g rasvast pekki
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
6 sl toiduõli
400 g austerservikuid
2 shalottsibulat
500 g ürdivõid
6 sl creme fraiche´i
kimp peterselli
kimp murulauku

Valmistamine
Loputa jäneseselg külma vee all ja tupsuta kuivaks. Lõika pekk ribadeks ja pikeeri sellega liha. Maitsesta soola ja pipraga. Pane jäneseselg kuumutatud õliga pannile ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 225 kraadi juures (gaasipliidil 4.jaotus) u 25 minutit. Puhasta, pese ja haki seened. Koori ja haki peeneks shalottsibulad. Hauta pannil sulatatus võis sibulaid ja seeni. Sega hulka creme fraiche. Maitsesta kaste pestud ja hakitud maitserohelise ning soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee