Veiseliha retseptid

Kopsusupp 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 09:17
Supp siseelunditest

Kogus: ühele

Koostisosad
Ūhe vasika kopsud ja süda
3 liitrit vett
maitseköögivilju
soola
3-4 sl odratangu
1 liiter kooritud kartuleid
1-2 sl vōid
3 sl jahu
1 sibul vōi küüslauk

Valmistamine
Pese kopsud ja süda, kõrvalda sooned ning pane külmaveega keema. Pärast vahu eemaldamist lisa maitseköögivili, soola ja sooja veega pestud odratangud. 15-20 minutit enne keetmise lõppu lisa tükeldatud kartulid. Või, jahu ja hakitud sibul või küuslauk, pruunistada kergelt ning lisada supile. Lauale andmisel lõigata kops ja süda kuubikuteks või peeneteks ribadeks ning panna supi sisse tagasi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee