Ulukiliha retseptid

Metssealiha pärlsibulatega 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 09:16
Punases veinis hautatud metssealiha raguu pärlsibulatega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg metssea reie tükki (kondita)
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
3 suurt sibulat
6 sl toiduõli
3 sl tomatipastat
700 ml punast veini
10 purustatud kadakamarja
20 marineeritud pärlsibulat
4 viilu läbikasvanud pekki

Valmistamine
Loputa metssealiha külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika u 3 cm kuubikuteks. Maitsesta lihatükid soola ja pipraga. Koori ja haki suured sibulad. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. Lisa sibulad ja hauta klaasjaks. Sega juurde tomatipasta, punane vein ja kadakamarjad. Lase raguul u 45 minutit moorida. Lisa 10 minutit enne valmimist nõrutatud pärlsibulad. Maitsesta veelkord soola ja pipraga. Lõika pekk peenikesteks ribadeks, prae pannil krõbedaks ja aseta raguule. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee